Koulutus

Olen kouluttanut ihmisiä sekä yrityksissä että tiltoimistoissa jo pitkän ajan. Rauma on kuitenkin vähän, sanoisinko ei niin keskellä kaikkea, jolloin omien koulutustilaisuuksien järjestäminen ei aina ole niin helppoa.

Webinaarit ovatkin uudenlainen mahdollisuus erilaisiin koulutusprojekteihin. Tähän päivitän ostettavissa olevia koulutuksia sitä mukaan kun niitä valmistuu. Kaikki kurssit ovat katsottavissa samaan hintaan niin monta kertaa kuin haluat. 

Jos tarvitset tilitoimistollesi (sopii muillekin yrityksille) koulutusta tai konsultointia palkkahallinnosta, taloushallinnosta, riskienhallinnasta, menettelytavoista prosesseista tai jostakin muusta arkemme vaikuttavasta asiasta, ole yhteydessä. Katsotaan miten voin auttaa teitä!

Ohessa esittelyvideo uusitusta tilitoimistoille suunnatusta verkkokurssista, joka sisältää luentoja reilut 28 tuntia, tarjouksen Rahanpesulain noudattamista helpottavasta ohjelmasta ja runsaasti muuta materiaalia käytännön avuksi:

Linkki koulutukseen 

Helsingin Yrittäjänaiset ry.
Helsingin Yrittäjänaiset ry.
Ajantieto Oy
Ajantieto Oy

Ajantiedon kurssin osallistujien palautteita:

"Ruohonjuuritasoinen lähestymistapa. 

Kouluttaja tiesi mistä puhui, oli erittäin pätevä. Harvoin olen ollut koulutuksessa jossa kouluttaja todella on näin hyvin sisällä asiassaan.
Välitön tunnelma, helppo kysyä.
Selkeä sanainen ja koulutus suunnattu nimenomaan käyttäjille. Erinomaista tietoa.
Plussaa oli, että luennoitsija oli itse ollut mukana Tulorekisteri -projektissa.
Asiantunteva ja osaava opettaja, joka tiesi mistä puhuu. Ei vain kalvojen läpilukua.
Todella hyvä aineisto ja kouluttaja!
Hän esitti asiat selkeästi ja ymmärrettävästi. Kyllä huomasi heti että tieto ja taito on huippuluokkaa. Miellyttävä ääni ja esitystapa. Kiitos! "