Julkaisut

Olen kirjoittanut paljon erilaisia kirjoituksia, osa on julkaistu netissä, osa printtimediassa. Joskus julkaisin ahkerasti omaakin paperista asiakaslehteä nimellä "finansia.news" ja nyt myöhemmin "talouslehtinen" mutta se on jäänyt aikapulan vuoksi vähän vähemmälle.


Kirjoituksiani on nähty erilaisissa taloushallinnon lehdissä ja blogikirjoituksissa, sekä omassa blogissani että vieraskynäkirjoituksina muiden julkaisemana. Osa julkaisuistani on sittemmin ollut myös videoita tai muita nauhoituksia.

Kuten jutuista näkyy, jo kymmenen vuotta sitten olen puhunut dokumentoinnin puolesta, Verotilistä kirjoitin yhdeksän vuotta sitten, nyt sitä ei enää edes ole.
 
Vuonna 2013 kirjotiin palkkahallinnon tietojen säilyttämisestä ja tuhoamisesta. Mukana näkökulmassa oli Henkilötietolaki, josta olin puhunut silloin jo monen monta vuotta, mutta jota silloin ei kovinkaan moni ottanut vakavasti - nyt Tietosuoja-asetuksesta puhuvat kaikki!

Olen kantanut aina huolta siitä miten yritykset ja tilitoimistojen kirjanpitäjät ymmärtäisivät toisiaan. Siitä sitten kirjotiin joskus pienen kolumninkin tilitoimistojen asiakaslehteen, Summaan.

Kansallinen Tulorekisteri, Katre - nykynimeltään vain Tulorekisteri, siitä olen jo ehtinyt kirjoittamaan sekä Taloushallintoliiton tilitoimistojen omaan julkaisuun Saldoon että koko taloushallinnon alan lehteen Tilisanomiin. Olen ollut sen kehittämisessä mukana aivan alusta asti ja se on aihe josta aivan varmasti tulen vielä sekä kirjoittamaan että kouluttamaan. Aiheesta löytyy kirjoituksia myös Blogistani.

Kirjoittaminen kuitenkin jatkuu edelleen ja tälle sivulle olen kerännyt eri juttuja, joita olen kirjoittanut vuosien saatossa ja edelleen.

Kirjoitin kolumnin yrittäjyydestä Osaava Rauma -lehteen marraskuussa 2019