Riikka

Tervetuloa sivuilleni. 

Täältä löydät monenlaista yritysten toimintaa jollakin lailla sivuavaa tietoa.

Omat osiot löytyvät järjestämilleni koulutuksille, podcasteille ja blogeille sekä monelle muulle tiedolle.

Ollaan yhteydessä!

t. Riikka

Kuka minä olen, mihin uskon ja mitä teen:

Olen vahva taloushallinnon asiantuntija ja alan rautainen ammattilainen joka suhtautuu elämään positiivisesti. Työtäni on pääosin monipuolinen kouluttaminen, sekä yrityksille, että tilitoimistoille. Jonkin verran teen vielä normaalia tilitoimistotyötä vanhoille asiakkailleni. Toimin tilitoimistojen toiminnan kehittäjänä ja sparraajana, päivitän myös eri tilitoimistojen sosiaalisen median kanavia toivomusten mukaisessa rytmissä sopimuksen mukaan. Teen sosiaalisen median kanavien päivitystä myös muille yhteisöille kuin tilitoimistoille.

Otan työni vakavasti ja pidän siitä mitä teen. Talous- ja palkkahallinnossa on paljon mahdollisuuksia upeisiin työtehtäviin ja urapolkuihin. Pyrin omalla toiminnallani tuomaan esiin sen, jotta omaa uraansa pohtivat nuoretkin löytävät tämän palkitsevan, hurjaa vauhtia kehittyvän alan.

Olen aktiivinen sosiaalisessa mediassa ja uskon kouluttautumiseen ja ammattitaidon ylläpitämiseen, osaamisen jakamiseen, toisten tilitoimistojen sparraamiseen sekä yrittäjien neuvomiseen ja heidän toimintaedellytysten parantamiseen.

Arvostan sitä mitä teen, mutta samalla haluan muistuttaa että kunhan työ tehdään kunnolla niin mukana saa joskus olla vähän huumoriakin.

Pohjakoulutukseni on yo-laskentamerkonomi ja olen suorittanut sekä KLT että PHT -tutkinnon.
Näiden lisäksi olen suorittanut TAL-Controller ja TAL-JET koulutukset.

Kirjanpidon tehtävissä aloitin opiskelujeni ohessa 1985 ja ensimmäisen varsinaisen työpaikkani tilitoimistosta sain vuonna 1986, oman tilitoimiston perustin vuonna 1988, 23 -vuotiaana ja sillä tiellä olen edelleen.

Olen toiminut Suomen Taloushallintoliiton hallituksessa aikanaan maksimimäärän, eli kuusi vuotta. Olen ollut aktiivisesti mukana sen toiminnassa ollen jäsenenä monessa sisäisessä työryhmässä sekä asiantuntijana ja edustajana useissa projekteissa Verohallinnossa, Työ- ja Elinkeino- sekä Valtiovarainministeriössä. Panokseni olen antanut myös mm. Katso -tunnisteiden, YritysSuomi portaalin, Palkkakoodiston ja Tulorekisterin luomisessa.

Olen ollut jäsen Henkilöstö- ja palkkahallinnon asiantuntijaryhmässä sen perustamisesta lähtien ja toimin Palkkahallinnon erikoistumisopinnot -koulutusohjelmassa.

Toimitin Riikan tietotiistai nimistä IGTV -sarjaa ja jaksot ovat edelleen nähtävissä, Instagramin julkaisumahdollisuuksien muutokset ovat vieneet tämän sarjan tauolle toistaiseksi. Asiaan toki vaikuttaa muutoksen lisäksi oma kiireinen aikatauluni tällä hetkellä. Pyrin silti tekemään tarvittaessa tietoiskuja Instagramiin, Facebook sivuilleni ja YouTube kanavalleni. Emännöin myös Yrittäjän tietoreppu -podcastia, joka sekin tällä hetkellä on tauolla kun teen toista podcastia nimeltään Tilitoimistoelämää. Kirjoitan Blogia ja monet Julkaisut ovat syntyneet "kynästäni"  Koulutan paljon sekä erilaisissa webinaareissa että lähipäivillä sekä luokkakoulutuksissa että yrityskohtaisissa koulutuksissa. 

Lisää tietoa ja linkit koulutusvideoihini tilitoimistoille löydät tästä linkistä 
Yrityksille suunnatut videot löydät tästä linkistä.

Talous- ja palkkahallinnon lisäksi sydäntäni on lähellä erilaiset menetelmät, uudistukset ja riskienhallinta. Yritän edistää osaamista ja ymmärtämistä, toiveeni on auttaa yrittäjiä ymmärtämään yrityksensä lukuja ja toimintaansa. niiden lukujen takana. Haluan samaan aikaan auttaa tilitoimistoja ymmärtämään asiakkaitaan sekä välttämään turhia riskejä.