Blogi mukaan uudelle sivustolle

13.01.2018

Siitä on yli yhdeksän vuotta kun aloitin taloushallintoaiheisen blogin  kirjoittamisen Bloggerissa. Nyt on muutosten aika ja tässä yhteydessä siirrän myös blogini tänne uusittujen kotisivujeni alle.

 
Tervetuloa mukaan!

Menneiden yhdeksän vuoden aikana olen ehtinyt kirjoittaa blogissani monenlaista asiaa.  Olen pohtinut taloushallinnon toimialaa  tai yrittäjyyttä yleensäkin. Olen jakanut vinkkejä yritystoimintaan tai tilitoimistojen toimintatapoihin. Olen ottanut joskus kantaa joihin ajankohtaisiin asioihin tiukastikin. Olen myös kuvannut ja kertonut erilaista koulutustapahtumista joihin olen osallistunut. 

Kuvat kirjoituksissani ovat parantuneet vuosi vuodelta kun olen saanut käyttööni paremmalla kameralla varustetun puhelimen ja kun olen hiljalleen oppinut käyttämään sellaista. Mutta edelleen on sanottava että itse pidän kirjoittamaani tekstiä "laadukkaampana" kuin ottamiani kuvia. Mutta ehkä vielä kehityn siinäkin. :)

Tulen siirtämään vanhasta blogistani tänne vanhat kirjoitukseni, jotta kaikki ovat jatkossa samassa paikassa. Saatan niitä modernisoida, mutta sisältö säilynee. Vaikka kopioin tänne vanhoja juttuja, niin tulen kyllä uusiakin kirjoituksia kirjoittamaan.

Kirjoittaminen on jäänyt vähän vähemmälle, sen myönnän, vaikka kirjoittamisesta kovasti pidänkin. Se miksi näin on käynyt johtuu siitä että aloitin aikanaan oman YouTube -kanavan ja olen postannut sinne videoita, jotka samat julkaisen myös Facebookissani. Jonkin verran olen ottanut myös livelähetyksiä sopiviin väleihin. 

Kirjoittaminen on kuitenkin jotain josta pidän kovasti, minun pitää vaan itse osata nyt jakaa aikani niin että ehdin tehdä molempia.

Katsotaan mitä tapahtuu!

Lopputalven terveisin

Riikka


P.S.
Jos tuntuu että täällä on kovin hiljaista, käy välillä vilkaisemassa muita kanaviani:

YouTubesta löydät minut omalla nimelläni Riikka Lehtinen. 

Facebookissa näitä julkaisuja löytyy nimellä Taloushallinnon asiantuntija Riikka Lehtinen